m etedskstil

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Torsdag den 22. juli

 

Ju-HUuuuuuu  vi har været ude at bade i dag uden at blive kaldt op at vandet - dejligt. Men det var nu ikke helt så let som vi troede. Målet var at komme ud og bade i Lake Ontario . Det lille hav midt mellem USA og Canada. Første sted vi forsøgte var der ingen bade mulighed fordi vandet var fyldt med alger pga det dårlige vejr og vinden der var vendt - så øv øv vi troede ikke det  skulle lykkes. Vi tog så og kørte langs med havet mod Niagara Falls, og ved en af de State Beach Parker her forsøgte vi igen - og BINGO her kunne vi komme i vandet.  SÅ her hyggede vi os et par timer indtil kursen blev sat mod Niagara Fall.

 

Vores hotelværelse var booket så vi havde udsigt over Horseshoe vandfaldet - det var rigtig flot - og så var det kun på 9. etage ud af 21 etager. Men rigtig flot udsigt som vi nød meget fra værelset.

 

Fredag den 23. juli

 

Vi har nu også været ude og kigge og høre vandfaldene bruse afsted. Utroligt at der bliver ved med at komme oceaner af vand hvert minut.

Kjeld og Søren købte et tour-pass som de kunne benytte til en sejltur med Maid of the Mist ( båden hvor man sejler helt hen til vandfaldene iklædt blå regnjakker ). De var også på en tur ned under det store Horseshoe vandfald iklædt gule regnjakker, og så var vi alle tre på en gåtur langs Floden, for at se et sted med mangler hvirvler - kaldet Whirl-pool.

 

Vi har haft to overnatninger i Niagara, og har nydt et flot fyrværkeri. Vejret har været lidt blandet. Der har igen været nogle torden-storm-byger, men der er jo en dejlig varme så det frisker faktisk kun lidt op.

 

Lørdag den 24. juli

 

Efter en frisk lille morgendukkert, var Søren klar til at tage turen mod Lancaster, hvor vi skal se noget til Amish-folket. På turen herned gjorde vi holdt ved Broke- State Park, for at spise frokost, og så se lidt på et lille vandfald. Her fandt Søren og en del andre en god mulighed for at bade og bruge nogle sten som vand rutshje bane. Dejlig afkøling for os andre at soppe lidt i det kølige vand.

 

Nå , men vi har omkring 550 km foran os idag, så kursen blev igen sat mod Lancaster hvor vi havde booket et røgfrit hotelværelse ( som vi forøvrigt har gjort hver gang pga Sørens allergi )  Men Men vel fremme ved hotellet omkring kl. 20 kunne vi konstatere at vi var blevet tildels et røg-værelse, og der stank meget af røg. Hotellet mente det kunne blive svært at finde et andet hotel sådan en lørdag aften. Så det endte med at han fandt et værelse som ikke var så røget men kun med en stor king size seng, og så fik vi en gæsteseng til Søren. Og godt for det. For gæstesengen var røgfri, hvorimod vores seng absolut ikke var røgfri eller fri for brændte cigarethuller FØJ !!  Selv dagen efter lugtede vores nattøj af røg !!

 

Søndag den 25. juli

 

Op til en varm dag, væk fra røglugten, og Søren klarede det uden at det gik ud over allergien. I dag skulle vi ud og se til Amish folket. Men da det jo er søndag, har vi måtte konstatere at der faktisk er lukket de fleste steder. Ærgeligt - da Susanne havde glædet sig meget til at se deres quilte-arbejder. Men vi foretog en bil-cruise, hvor vi alle tre sad foran i bilen, så vi rigtig kunne se, når vi overhalede amish-folkene i deres små hestevogne. Vi fik også besøgt et Amish-museum, hvor vi fik indtryk af deres hjem og måde at leve på. Inden vi nåede at spise frokost blev det et frygteligt torden-storm-vejr, og det kan nok være at Amish-folkene fik travlt i deres små åbne hestevogne. Flere steder stod vejene nærmest under vand.

 

Frokosten blev i dag indtaget i et tomt indkøbsvogns-skur, da det styrtregnede da vi skulle spise. Det er jo med at være kreativ, når det gælder. Bilen kunne desværre ikke gå ind under, så vi måtte lige en tur ud i regnen for at spise. "Spise-bordet" var såmænd en indkøbsvogn ;-)

 

Nå men vi satte nu kursen mod nærmeste større by hvor Susanne havde fået fortalt der skulle være en hobby-butik (Jo´Ann) hvor man kunne købe quilte-ting. Så der blev hun sluppet løs en lille time, mens Kjeld og Søren gik på jagt efter en butik med rene underbukser til Søren, da hans beholdning er ved at være sluppet op. Susanne fik handlet noget stof og noget til nogle smykker, mens drengene kun fandt en computer-butik.

 

Vi havde nu godt 200 km til vores hotel i Washington, så det skulle være en nem sag at nå dertil ved 19-tiden. Men ak ak, der var rigtig meget trafik det meste af vejen, meget vej arbejde, og kø. Så Susanne fik en noget lang køretur bag rattet, mens Søren og Kjeld på skift fik sig en lur. Vi nåede  hotellet omkring kl. 20.30. Men hvor er det dejlig nemt at køre efter Fru Hyacints myndige stemme - som siger : hold til højre, og derefter hold til venstre om 2 km, hvorefter du skal holde skarpt til højre. Uden hende havde vi ikke fundet hotellet i første forsøg ;-)

 

Nå, men sikke et dejligt hotelværelse ( en hel lille lejlig, med køkken med det hele, soveværelse, badeværelse, stue med sofa og spisebord, og så kun 3 walk-in-skabe til tøj) - Og tja, prisen er såmænd ikke dyrere end de noget mindre hoteller vi har boet på.

 

Og tja så har vi tømt bilen for alt det vi havde i det "lille" bagagerum. Vi har bilen helt ind til vi flyver hjem, men vi skal jo lige have konstateret om vi kan havde det i taskerne. Men det går vist.

 

Mandag den 26. juli

 

I dag har vi sovet lidt længe. Nåede lige morgenmaden inden de lukkede kl. 9.00. Men ellers har vi været rundt og se alle de berømte seværdigheder i Washington. Vi har købt billet til en "hop-on-hop-off" bus, da det simpelthen er for varmt at gå ret meget. Temp. her er omkring 35-40 grader så vi får drukket en masse vand. Vi tager så bussen til de enkelte steder, ser dem, og hopper på bussen igen. Desværre nåede vi for sent til det have-party-selskab som Obama holdt i dag. Men vi fik da set det Hvide Hus hele vejen rundt. Selvom vi har taget bussen meget idag, har vi alligevel gået ca. 12.000 skridt !!!

Aftenen har vi brugt ved poolen, og med at hygge her i lejligheden.

 

Tirsdag den 27. juli

 

Vi skal ud og se de sidste seværdigheder i Washington. Det har også været varmt og vi har besøgt nogle museumer og så har vi været en tur i hotellets pool. Vi tog ud at spise på en Krabbe-restaurent til aften, men vi valgte nu at få en t-bone steak.

 

 

Onsdag den 28. juli/ Torsdag den 29. juli

 

Måske bruger vi formiddagen og tiden indtil vi skal aflevere bilen og bagagen, til at gøre de sidste indkøb i et out-let center. Søren mangler stadig at købe nogle flere Calvin Klein underbukser og evt. nogle indendørs sko til efterskolen. Og bare rolig, vi har været i gang med at vaske nogle af hans underbukser, så han har rene på igen ;-)

 

Idag flyver vi hjemad kl. 18.30 her fra Washington og skal flyve i 7 timer og 40 min. Hvorefter vi lander i Amsterdam torsdag morgen kl. 08.10 efter forhåbentlig en rolig flyvetur, hvor vi kan få sovet lidt.

 

I Amsterdam har vi 1 t. og 20 min til at nå flyet til Billund, hvor vi efter planen lander torsdag kl. 10.35 og derefter skal igennem told mv. 

Og så bliver vi forhåbentlig hentet af M&M ved Parkering 3 ;-)

 

Håber i har nydt læsningen af vores oplevelser, ellers er der ikke noget at gøre ved det nu. Læst er læst, og det kan der ikke ændres på ;-)

 

 

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Tilhører fam. Thomassen