USA 2010

 

New York - Niagara Falls - Washington

 

Disse steder er i år nogle af målene for vores sommerferie. I år er det kun Søren, Kjeld og Susanne som tager "over-there". De andre unge mennesker bliver hjemme for at tjene penge til deres studier og rejser, samt passe huset derhjemme;-)

 

Vores rejse starter med en bette flyvetur fra Billund, via Amsterdam til New York (=NY). Vi skal rejse tirsdag den 13.juli kl. 11.35, og forventet ankomst til NY er kl. 16.05. Tidsforskellen mellem Viborg og NY er 6 timer, så det vil sige at når vi ankommer kl. 16.05 er det dansk tid kl. 22.05

 

I år starter vi med 4 overnatninger i NY, hvor vi skal ud og se alt hvad der er at se i den store by, og så skal vi have nogle rigtig gode travesko med. Vi skal bo meget centralt i byen, 2 gader fra den sydlige ende af Central Park. Hotellet er Salisbury Hotel på 57th St. en af hovedgaderne på tværs af Manhatten. Forhåbentlig er der god isolering så vi også kan få sovet lidt i byen som ALDRIG SOVER ;-O

 

Fra lørdag har vi lejet en bil, og planen er at køre op langs Hudson Floden mod Canada. Men hvis vi ikke har set nok i NY, bliver vi måske der en dag mere.

 

Men de næste 6 dage er det planen at vi skal besøge en del af disse småbyer og seværdigheder der er langs Hudson-floden. Der er dog ikke lagt faste planer, men planerne er :

  • besøge Woodstock (hvor Woodstock-festivalen startede),
  • et stort bjergområde og masser af skøn natur langs Hudson floden. 
  • Måske besøge et lille out-let forretningsområde.
  • Holde ferie og slappe af ;-)

 

Derudover regner vi med at køre omkring Lake Ontario i Canada for at havne i Niagara Falls. Men tiden vil vise hvormeget vi når, der er mange interessante steder, men om vi når det hele, vil tiden vise.

 

Fra torsdag den 22. juli og 2 nætter har vi booket hotel i Niagara Falls. Hotellet har udsigt mod vandfaldene, og der er spa og svømmepool vi kan benytte. Og så skal vi bo på 9./11. etage eller deromkring.

 

Når vi forlader Niagara den 22. juli går turen mod området med Amish-folket, hvor vi skal finde overnatning en enkelt nat omkring Lancaster. Men derudover skal dagene bruges til at besøge Amish-folket og se hvordan de lever. Det er et folkefærd som lever som man gjorde for over 300 år siden. De har bl.a. ingen bil, ingen telefon. Kort sagt de lever et enkelt, sparsommeligt og arbejdsomt liv.

 

Søndag den 25. juli går turen så til Washington hvor vi skal bo på The Virginian Suites Arlington, 1500 Arlington Boulevard. Denne gang ligger hotellet også centralt, så der ikke er langt til at se "Det Hvide Hus" og alle de andre ting vi skal se i Washington. Vi får dog ikke eftermiddagskaffe hos Barack Obama ;-)

 

Efter 3 nætter i Washington er det tid at flyve hjem til DK igen. Vores ferie slutter denne gang med flyvetur hjem fra Washington onsdag den 28. juli kl. 18.30, og forventet hjemkomst torsdag formiddag.

 

Hvis vi får adgang til computer undervejs på rejsen, vil vi forsøge at opdatere hjemmesiden, og måske ligge nogle billeder ind. Ellers må i vente med at læse om turen til vi kommer hjem.

 

Hilsen Søren, Susanne & Kjeld

YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

www.yourdomain.com